Παραδοσιακά Παραμύθια » Ο Κύκνος και η Πεντάμορφη

Artbook | Ο Κύκνος και η Πεντάμορφη
Artbook | Ο Κύκνος και η Πεντάμορφη
Artbook | Ο Κύκνος και η Πεντάμορφη
Artbook | Ο Κύκνος και η Πεντάμορφη
Artbook | Ο Κύκνος και η Πεντάμορφη
Σειρά: Παραμύθια του Τόπου μας
Ο ΚΥΚΝΟΣ KAI H ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ είναι ένα παραμύθι φαντασίας με αρχαίες ρίζες. Ηρωίδα του, μια ψυχωμένη, πανέξυπνη Πεντάμορφη που κατάφερε τα ακατόρθωτα με τη δύναμη της αγάπης.
Ηλικία: 4-9
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Έγραψαν:
Το διάβασα στη σεμνή και λιτή απόδοση της Νίκης Κάπαρη, όπως ακριβώς ταιριάζει στα λαϊκά παραμύθια, και στάθηκα στην εξαιρετική εικονογράφηση της Φωτεινής Στεφανίδη. Καθώς και στην όλη επιμέλεια. Πρόκειται για ένα καθ' όλα λαμπρό βιβλίο. Ελένη Σαραντίτη, εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"
Με τις ζωγραφιές της Φωτεινής Στεφανίδη, τα βιβλία (σ.σ. Ο Κύκνος και η Πεντάμορφη, Οι Δώδεκα Μήνες, Το Μαντίλι της Νεράιδας) παίρνουν αξία με την πρώτη ματιά. Ξεκινάς λοιπόν να τα φυλλομετράς μέσα σ' ένα τέλειο αισθητικά πλαίσιο που σου δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα και είσαι έτοιμος να απολαύσεις το κείμενο με το οποίο αποδίδει η Νίκη Κάπαρη τρία από τα ωραιότερα παραμύθια του τόπου μας. Α. Βαρελλά, περιοδικό "Διαδρομές".
Λόγος ατόφιος και κελαρυστός, διανθισμένος με αισθαντικές εικόνες της Φωτεινής Στεφανίδη. Γιώργος Βιδάλης, εφημερίδα "Ελευθεροτυπία".
Tα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ είναι μιά συλλογή ελληνικών παραδοσιακών παραμυθιών που φέρνει σε επαφή τα παιδιά του σήμερα με αξίες και γνώσεις στέρεες μα και λησμονημένες. Όλα τα βιβλία της σειράς είναι πλήρως εικονογραφημένα.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Εικονογράφηση: Φωτεινή Στεφανίδη

ISBN: 978-960-98046-2-2
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
Διαστάσεις: 24x31 εκ.
Προηγούμενη Τιμή: 13.00€
Κερδίζετε 2.5€

Τιμή: 10.50€
Ποσότητα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ