Η Εταιρεία

Η art-book.gr απευθύνεται σ' εσάς που ενδιαφέρεστε για αγορά έργων τέχνης, βιβλίων και όχι μόνο!
Ζωγραφική διαχρονική, γνωστή μέσα από τα βιβλία που είναι τυπωμένη, τα ίδια τα βιβλία, χαρακτικά, ζωγραφικά έργα διαφόρων διαστάσεων και τεχνοτροπιών, κάρτες, καθώς και αντικείμενα τέχνης καλούν να τα εξερευνήσετε μέσα από την art-book.gr.

Τα έργα τέχνης που παρουσιάζουμε μπορείτε να τα αποκτήσετε είτε στο πρωτότυπο (αν είναι διαθέσιμο), είτε σε ψηφιακή αναπαραγωγή με οικολογικά ανακυκλώσιμα υλικά υψηλής ποιότητας και εγγύηση διάρκειας ζωής περισσότερο από 200 χρόνια.
Ανάλογα με το ύφος του κάθε έργου, επιλέξαμε λινούς ή βαμβακερούς καμβάδες, οικολογικά χαρτιά μεγάλης περιεκτικότητας σε βαμβάκι που καθιστούν το κάθε έργο μοναδικό.

Τα περισσότερα από τα βιβλία που διατίθενται στην art-book.gr προέρχονται από τις δικές μας εκδόσεις (εκδόσεις ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, έτος ιδρύσεως 1974) που περιλαμβάνουν τις γνωστές και διακεκριμένες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σειρές, αυτήν της 18τομης Ελληνικής Μυθολογίας, την επίσης διακεκριμένη 10τομη σειρά Παραδοσιακών Παραμυθιών, καθώς επίσης λευκώματα, βιβλία λογοτεχνίας, ποίησης κ.ά.
Επίσης επιλεκτικά παρουσιάζονται βιβλία και συλλεκτικές εκδόσεις άλλων εκδοτών, ιδιαίτερης αισθητικής, που κυρίως άπτονται της ποίησης και της λογοτεχνίας.

Καλώς Ήρθατε στην art-book.gr


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ