Βιβλία » Pranic Healing

Artbook | Θαύματα μέσω του Pranic Healing

Θαύματα μέσω του Pranic Healing

Το βιβλίο αυτό, ορόσημο στον τομέα της ενεργειακής θεραπείας, παρουσιάζει με απλό και συστηματικό τρόπο αρχές και τεχνικές για ανάκτηση υγείας και επιτάχυνση της θεραπευτικής διαδικασίας, με τη χρήση του Πράνα, της ενέργειας που προσδίδει ζωή.
Εξαντλημένο
Τιμή: 0.00€
Artbook | Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου

Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου

Ξεκλειδώνοντας τα Μυστικά της Θεραπείας με Έγχρωμο Πράνα
Το pranic healing προχωρημένου επιπέδου αντιπροσωπεύει μία σημαντική εξέλιξη στον τομέα των ενεργειακών θεραπευτικών τεχνικών της εποχής μας. Πρόκειται για το πιο προχωρημένο θεραπευτικό σύστημα καθώς χρησιμοποιεί έγχρωμο πράνα ή chi για να επιφέρει ταχύτατη θεραπεία σε μία ευρεία γκάμα παθήσεων.

 

Προηγούμενη Τιμή: 35.00€
Κερδίζετε 3.5€


Τιμή: 31.50€
Ποσότητα:
Artbook | Pranic Ψυχοθεραπεία

Pranic Ψυχοθεραπεία

Η Pranic Ψυχοθεραπεία γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του μυαλού, του φυσικού σώματος και του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, προσφέροντας νέα διάσταση στις παραδοσιακές ψυχοθεραπευτικές πρακτικές. Το βιβλίο αυτό προσφέρει έναν απλό αλλά κατανοητό και αποτελεσματικό οδηγό για την αντιμετώπιση ψυχικών παθήσεων: άγχος, στρες, φοβίες, παθολογικές συμπεριφορές, κατάθλιψη, σεξουαλική ανικανότητα, βίαιες και αυτοκτονικές τάσεις, εθισμός στα ναρκωτικά, αλκοολισμός, πνευματική υστέρηση και άλλες παρόμοιες καταστάσεις.
Προηγούμενη Τιμή: 35.50€
Κερδίζετε 4€


Τιμή: 31.50€
Ποσότητα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ